“L’Espai Si” – el tret de sortida


Ahir 14 de febrer de 2018 vàrem donat el tret de sortida de “l’Espai Sí” (e-Sí), un espai de formació i creixement FAMILIA i ESCOLA. Promogut per les AMPA i l’equip educatiu de les tres escoles bressol municipals de Vic. Va ser inaugurat amb la primera conferència d’Anna Serra: On és el límit, fins on ho aguantem?

És un projecte que creiem que dóna resposta a una demanda de les famílies i de les AMPAs que volen aprofundir amb la mirada educativa que es viu a l’escola, i que a través de l’espai de les entrevistes i reunions era insuficient per poder-la transmetre. Es demana poder aprofundir en el contingut i en el perquè de moltes coses que es viuen en el dia dia de l’escola (to, mirada, llenguatge, detall, coherència, contingut, clima, autonomia, respecte, cura,…).

És un espai de reflexió, de gaudi, de treball, de formació, d’aprenentatge i  de creixement familiar. Un espai a on poder  trobar des de nosaltres mateixos la confiança, la seguretat, les eines i les estratègies que ens possibilitin fer acompanyament integral i respectuós cap a l’infant, d’una manera cada vegada més conscient.

L’Espai Sí pretén  donar aquesta oportunitat per reflexionar, per compartir, per fer un canvi de mirada tot aportant ingredients nous de salut física, cognitiva i emocional pels nostres fills/es , però també per nosaltres, els adults.

 

Gràcies AMPA de Caputxins, Horta Vermella i Serra Sanferm per ser-hi i fer-ho possible.

Gràcies a l’equip educatiu pel gran compromís, treball i esforç diari.

Avui ja hem crescut una miqueta més!

Arxius

Categories