Equip


L’aptitud i l’actitud de l’equip educatiu cap a l’infant (acollidora, respectuosa, atenta, d’escolta, d’afecte, potenciadora i facilitadora) són l’eix que acompanya i dóna coherència a tot el procés pedagògic i educatiu.

La línia de treball i de desenvolupament del projecte educatiu que s’ha seguit, ja des de l’inici, és un treball tranversal cooperatiu i compartit entre totes tres EB. Creiem fermament que la formació continuada i el treball en equip són les eines principals per créixer com a persones, com a professionals i com a col·lectiu. La formació continuada de tot l’equip, conjuntament i en el lloc de treball, ha estat l’eix de construcció, de cohesió i de transformació d’un projecte educatiu capaç de generar i potenciar una cultura i imatge d’infant amb capacitats, amb potencialitats i amb cent llenguatges, tal com deia el pedagog italià Loris Malaguzi.

Gestió

La Fundació Educació i Art és qui gestiona per concessió administrativa les Escoles Bressol Municipals de Vic. Aquesta fundació és una entitat sense ànim de lucre, amb un patronat integrat per representants polítics de tots els grups municipals de l’Ajuntament de Vic.

Feu clic aquí per visitar el web de la Fundació Educació i Art

Persones

Serveis generals:

Comitè de direcció de la Fundació Educació i Art: Àlvar Solà, regidor d’Educació de l’Ajuntament de Vic, Toni Bover, director de La Farinera i Marta Casellas, directora de les Escoles Bressol Municipals de Vic.

Direcció de les Escoles Bressol Municipals de Vic: Marta Casellas i Castells

Administració: Anna Armengou i Codina

Veure organigrama

team member

Marta Casellas


Direcció
Em vaig titular en pedagogia i logopèdia. La meva trajectòria professional sempre ha combinat la gestió i el desenvolupament de projectes relacionats amb la formació i l’acompanyament a les persones: primer treballant amb persones en edat adolescent i de risc social, després, amb persones amb discapacitat intel·lectual, i finalment, amb infants. Totes aquestes experiències comparteixen el valor cap a la persona, el respecte, la dignitat i la capacitació en totes les seves potencialitats. Els valors a la feina, i, en concret a les Escoles Bressol Municipals de Vic, sempre han estat el treball en equip i el creixement des de la comunitat i des de la suma d’esforços de cada una de les persones que en formen part. Com diu Loris Malaguzi, pedagog italià “Esdevé una escola diferent si tota l’escola concorda i els projectes i els estils de tothom es creuen entre ells”. Des d’aquesta mirada i amb l’objectiu de treballar per a un projecte compartit hem cregut que la formació continuada, juntament amb un treball seriós i professional, han des ser els eixos per a la construcció i la transformació del nostre projecte educatiu.
team member

Anna Armengou


Administració
Responsable de la gestió administrativa de les Escoles Bressol Municipals de Vic
team member

EBMV HORTA VERMELLA


Coordinació: Glòria Olmos
Equip educatiu: Marc Arjona, Dolors Canadell, Marta Faja, Mariona Gamissans, Anna Gómez, Meritxell Puig, Laura Farrés, Núria Simó, Laura Pujols, Núria Famada i Anna Torras. Cuinera: Pepi Ojeda
team member

EBMV CAPUTXINS


Coordinació: Montse Portet
Equip educatiu: Anna Albert, Judit Capdevila, Laura Font, Susana López, Mercè Molas, Anna Puig, Eva Gonzàlez, Anna Molas, Gemma Pla i Sílvia Tortadès. Cuinera: Yoco Valdés
team member

EBMV SERRA DE SANFERM


Coordinació: Laura Lanza
Equip educatiu: Núria Calm, Marta Dalmau, Eva Dot, Rosa Font, Núria Blanch, Natàlia Gonzalo, Laia Palomeque, Elisabet Burgaya i Roser Alemany Cuinera: Pilar Solans